Főoldal
   

Információk gyorsasági motoros-autós klubunkról a Phoenix-Racing-ről:

Klubunk 2001-óta rendez nyílt motorozásokat a Pannónia-Ringen. Motoros rendezvényeink mellett 2007 óta autós tréningek szervezésében is részt veszünk.
Az idei évre Nektek, motoros és autós barátainknak köszönhetően, elérkeztünk odáig, hogy csaknem 10 rendezvénnyel, nyíltnappal, oktatásokkal és megannyi amatőr versennyel, az egyik legeredményesebb autós és motoros klub lehettünk. Célunk, hogy színvonalas, minőségi szolgáltatást nyújtsunk megfizethető áron!

Rendezvényeinkkel az utca motorosai és autósai közül azoknak kínálunk gyakorlási lehetőséget, akik biztonságos körülmények között szeretnének tréningezni, tanulni, kiismerni motorjuk / autójuk képességeit, vagy akár amatőr versenyeken összemérni rátermettségüket társaikkal.
A gyorsasági motorkerékpárok piacának felgyorsult versenye során manapság bárki kész versenymotorokat vásárolhat akár a sarki motorszalonban is. Ezek a vasak azonban legtöbbször jóval többet tudnak, mint zsokéik, és az egyetlen hely, ahol meg lehet őket zabolázni az a versenypálya. Tanuld meg kimotorozni ezeket a fantasztikus gépeket, élvezd ki erejüket és ha elég jó vagy már, versengj barátaiddal biztonságos körülmények között. Tarts velünk nyíltnapjainkon!

APannónia-Ring személyzete minden alkalommal maximális hozzáállással, teljes biztonsági, műszaki és személyi háttérrel gondoskodik a sportolni vágyók biztonságáról és kiszolgálásáról!

Várunk Téged is!

Horváth Ferenc (értékesítés / motorkereskedés)

 • Tel.: +36/70/3356879
 • Fax: +36/94/510634
 • E-mail:

Németh András (rendezvényszervezés)

 • Tel.: +36/30/6642052
 • Fax: +36/94/510634
 • E-mail:

Rólunk:

Oktatók:


 • Városi Szabolcs
  Szabi évek óta a Pannónia-Ring leggyorsabb amatőr versenyzői közé tartozik. Rendszerint a dobogó felső fokait bitorolja a főnix kupa vagy a külföldi klubrendezvények versenyein. 1000-es suzukijával a 2:00-ás köridő határt súrolja.

 • Barta Laci
  Laci az egyik legtapasztaltabb résztvevője a magyar gyorsasági motoros életnek. A kezdetek óta versenyez nyíltnapjainkon, rendszeres dobogósa versenyeinknek. Legjobb körideje a Pannónia-Ringen 2:06:000 Amatőr oktatásaink állandó tanára

 • Chrobák János
  Chrobák Jani. Magyar bajnok, világbajnoki pontszerző. Az egyik leggyorsabb 600-as a Pannónia-Ringen.

 • Név: Sparas András Születési idő: Születési hely: Családi állapot: Lakhely: Foglalkozás: Hobbi: Mottó: Kedvenc pályák: Példaképek:

 • Kaizer Zorán
  Név: Kaizer Zorán Születési idő: Születési hely: Családi állapot: Lakhely: Foglalkozás: Hobbi: Mottó: Kedvenc pályák: Példaképek:

Belépés

Regisztráció
Hírek Fórum Pályanapok Versenyek Örökranglista Oktatás Jelentkezés Pannónia-ring Phoenix-team Galéria (fotó - videó) Shop Szálláshelyek Program és étkezés Kontakt Hírlevél Következő rendezvény Gyakori kérdések
Szavazás

Melyik új pályán motorozzunk a Pannónia-Ring mellett?

Slovakiaring 29 %
Hungaroring 71 %
Csak a Pannónia-Ring 0 %
Szavazatok száma: 7 db
developed by Webshark
© 2008 Palyamotorozas.hu Oldal információ Adatvédelem Oldaltérkép
Főoldal E-mail Oldaltérkép